Nieuws

Streuer hoopt snel op Bruggink bij Twente: '1 maart bijvoorbeeld, of eerder zelfs'

Streuer hoopt snel op Bruggink bij Twente: '1 maart bijvoorbeeld, of eerder zelfs'

15-02-2023 15:19

Als Jan Streuer alleen zou mogen beslissen, sluit Arnold Bruggink snel aan bij FC Twente. Dat vertelt de technisch directeur in gesprek met TC Tubantia. Het tweetal heeft inmiddels de nodige gesprekken gevoerd.

Streuer en Ron Jans lieten afgelopen zondag los dat ze na het seizoen bij Twente vertrekken. Voor Streuer betekent dat in eerste instantie na 1 juli, aangezien zijn contract dan afloopt. Bruggink moet de opvolger van de technisch directeur worden, maar niet direct zelfstandig. "Zijn (Streuer, red) aanblijven is voor mij het allerbelangrijkste. Ik heb de wijsheid niet in pacht en ik denk niet dat ik nu even technisch directeur kan spelen", klonk het uit de mond van de ESPN-analist.

Inmiddels hebben Streuer en Bruggink de gesprekken opgepakt, met een positieve uitkomst. "Het beste is als Arnold zo snel mogelijk aansluit. Op 1 maart bijvoorbeeld, of misschien wel eerder", begint de in Arnhem wondende bestuurder in gesprek met Tubantia. "Er moet het nodige gebeuren, want er zullen de komende zomer wat transfers gaan plaatsvinden. Het zou raar zijn dat ik nu alleen met een nieuwe speler ga praten, terwijl die jongen weet dat ik wegga."

Hoe lang Streuer uiteindelijk een duo zal vormen met Bruggink, is onduidelijk. "Ik heb nog geen idee hoe mijn toekomst eruitziet. Als er na 1 juli niets komt wat me interessant lijkt, help ik de club ook daarna nog. Waarom niet? Op dit moment speelt er in elk geval niets rond mij", besluit hij.