Dani Alves verandert verhaal voor de vierde keer en bekent penetratie van vrouw

Dani Alves verandert verhaal opnieuw
9 februari 2023 om 16:28
Laatste update: 9 februari 2023 om 16:45

Dani Alves heeft voor de vierde keer zijn verhaal veranderd wat betreft de rechtszaak die tegen hem loopt voor aanranding. De 39-jarige Braziliaan geeft nu toe een 23-jarige vrouw te hebben gepenetreerd in een discotheek in Barcelona. 

Marca meldt dat Dani Alves opnieuw zijn verhaal heeft veranderd en nu toegeeft geslachtsgemeenschap te hebben gehad met de vrouw. De verdediging van de Braziliaan gooit nu alles erop om aan te tonen dat dit met wederzijdse instemming plaatsvond. Marca claimt dat de eerste drie verhalen waren verzonnen door Alves om ontrouw richting zijn vrouw te verbergen, die recent nog aangaf de kant van haar man te kiezen.

Dani Alves werd medio januari opgepakt vanwege aangifte van de vrouw. Eerst zei de verdediger niet lang in de club te zijn geweest en de vrouw niet te kennen, vervolgens bekende hij de vrouw wel degelijk te hebben ontmoet. Daarna claimde Alves wél fysiek contact met de vrouw te hebben gehad, maar dat hij dat zelf niet initieerde. 

Naast de aanklacht zit Alves ook in de knap met zijn voormalige club, UNAM Pumas. De Mexicaanse club eist 4,5 miljoen euro van de voormalig speler van FC Barcelona.