Nieuws

Problemen stapelen zich op voor Alves: Pumas zet de verdediger op straat

Problemen stapelen zich op voor Alves: Pumas zet de verdediger op straat

21-01-2023 08:14

Dani Alves is door UNAM Pumas ontslagen. De Braziliaan zit momenteel vast op verdenking van aanranding en dat was voor de Mexicanen reden genoeg om de samenwerking te beëindigen.

Alves zou op 30 december een vrouw hebben betast in een nachtclub in Barcelona. Enkele dagen later deed de vrouw in kwestie aangifte tegen de voetballer. Alves gaf aan de vrouw te kennen, maar ontkent de aantijgingen stellig. Pumas ziet echter 'goede redenen' om de speler op straat te zetten. Eerder kwam naar buiten dat Alves niet op borgtocht vrijgelaten zal worden.

Voor de aanrandingszaak stond Alves bekend als één van de grootste prijzenpakkers aller tijden. Met 44 trofeeën op zijn naam behoort de Braziliaan tot de beste rechtsbacks ooit. Na zijn vertrek bij FC Barcelona tekende de 39-jarige verdediger in Mexico om kans te maken op speeltijd op het WK. In Qatar kwam Alves uiteindelijk nog tweemaal uit voor zijn land.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!