Transfernieuws

Romano: huwelijk Memphis en Barcelona lijkt definitief ten einde te gaan komen

Romano: huwelijk Memphis en Barcelona lijkt definitief ten einde te gaan komen

15-01-2023 09:18

Fabrizio Romano weet zeker dat Memphis Depay FC Barcelona deze winter nog verlaat. De Nederlander hoopt ergens anders meer speeltijd te krijgen en zou zijn zinnen hebben gezet op een vertrek uit Catalonië.

Memphis speelt dit seizoen een bijrol in het Spotify Camp Nou. Trainer Xavi Hernández doet nauwelijks beroep op de Nederlander. Zelfs de schorsing van Robert Lewandowski levert de 28-jarige aanvaller geen extra speeltijd op. Volgens Romano is de beslissing nu definitief genomen en wil Memphis een nieuwe uitdaging aangaan als alles volgens plan verloopt. De transfergoeroe meldt dat er gesprekken gaande zijn met Altético Madrid over een mogelijke transfer. Hoewel het de goede kant op lijkt te gaan, is er nog geen akkoord bereikt tussen beide ploegen.

Het huwelijk tussen Barcelona en Memphis is zachtgezegd ongelukkig te noemen. Mede door blessureleed en de koopdrang van de Catalanen heeft de Nederlander zich nooit kunnen bewijzen in Spanje. Dit seizoen kwam Memphis pas vier keer in actie voor Barcelona waarin hij één keer tot scoren kwam.