Zerrouki zet zich over afgeketste transfer heen: 'Het leven gaat gewoon door'

Zerrouki zet zich over afgeketste transfer heen: 'Het leven gaat gewoon door'
15 januari om 08:03

Ramiz Zerrouki heeft het Feyenoord-hoofdstuk definitief afgesloten. De middenvelder was transfertarget nummer één voor de Rotterdammers, maar mocht van FC Twente niet vertrekken.

Feyenoord had zijn pijlen gericht op het aantrekken van Zerrouki. Twente stak daar een stokje voor en besloot hun sterspeler niet te laten vertrekken in de winter. Zelf kijkt de middenvelder niet verbitterd terug op de afgelopen weken. "Het leven gaat door. Zo sta ik er gewoon in, dingen gebeuren met een reden", vertelt Zerrouki bij ESPN. "Als ik vandaag mijn teleurstelling mee het veld op neem, is dat niet goed voor mij en niet voor mijn ploeg. Ik heb me eroverheen gezet, om vandaag hier te presteren. Wie weet komt er nog wat, maar volgens mij is Twente ook duidelijk geweest. Voor mij is het gewoon voetballen, en als er wat gebeurt zie ik het wel."

Zerrouki speelde zaterdagavond gelijk (0-0) in de Johan Cruijff Arena. De Algerijns international was niet tevreden met een punt tegen Ajax. "We komen om te winnen. Dat hebben we bij vlagen wel laten zien, maar die bal wilde er niet in. Dat we niet scoren is wel een dingetje bij ons. Het doet pijn dat het keer op keer gebeurt, en dat is vandaag fataal. Als je hier ooit drie punten kon halen, dan was het nu", sloot Zerrouki stellig af.