Nieuws

'Feyenoord grijpt wederom mis en moet op zoek naar andere aanvaller'

'Feyenoord grijpt wederom mis en moet op zoek naar andere aanvaller'

21-12-2021 11:53

Amad Diallo komt niet naar Feyenoord toe. De Rotterdamse club hoopte het 19-jarige talent van Manchester United alsnog binnen te halen deze winter, maar United steekt hier een stokje voor. Feyenoord gaat verder kijken voor een aanvallende versterking.

Afgelopen zomer deed Feyenoord al een poging om de buitenspeler van United aan de selectie toe te voegen, maar uiteindelijk moest de club genoegen nemen met Reiss Nelson van Arsenal. De 22-jarige huurling kwam vooralsnog tot tien wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij nog niet scoorde en slechts één assist gaf.

In de zomer was een blessure van Diallo nog de reden dat hij niet naar Rotterdam kon komen, maar nu hij hersteld is wil United ook niet meewerken. Zo meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. De Rotterdammers zijn wel van plan om de aanval hoe dan ook te versterken, dus er wordt gekeken naar andere opties.

Dat United niet mee wil werken aan een transfer van Diallo lijkt te komen doordat de nieuwe manager Ralf Rangnick meer gebruik van hem maakt. Onder Ole Gunnar Solskjaer kon de 22-jarige Engelsman amper rekenen op speelminuten. Diallo speelde tussen 2019 en 2021 voor Atalanta Bergamo.