Nieuws

Slot geeft basisplaatsen prijs: 'Maakt zich Feyenoord-tempo steeds meer eigen'

Slot geeft basisplaatsen prijs: 'Maakt zich Feyenoord-tempo steeds meer eigen'

11-01-2023 16:13

Arne Slot kiest in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle voor de sterkste elf spelers. De trainer van Feyenoord begint met onder meer Mats Wieffer in de basis.

Slot hoopt met Feyenoord te winnen van PEC Zwolle, om zo weer een ronde verder te komen in de KNVB beker. "Het is een mooi toernooi waarin wij graag ver willen komen, zoals Feyenoord een lengte van jaren heeft gedaan. We zullen er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen", aldus Slot op de persconferentie.

Feyenoord start hoogstwaarschijnlijk met de deze zomer van Excelsior overgekomen Wieffer in de basis. Slot verklaart tijdens de persconferentie waarom. "Hij maakt zich het tempo van Feyenoord steeds meer eigen en ziet oplossingen in de kleine ruimte."

Ook gaf Slot prijs niet te gaan rouleren met keepers. Justin Bijlow start daarom 'gewoon' in de basis bij Feyenoord. Het duel begint donderdagavond om 21.00 uur.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.