Nieuws

Jesus begrijpt keuzes van Ronaldo: 'Hij doet het niet voor het geld'

Jesus begrijpt keuzes van Ronaldo: 'Hij doet het niet voor het geld'

01-12-2022 13:24 Laatste update: 13:41

Cristiano Ronaldo kan rekenen op steun van Jorge Jesus. De trainer van Fenerbahçe begrijpt heel goed dat zijn landgenoot weg wilde bij Manchester United.

Ronaldo en United besloten om ieder een kant op te gaan en dus is de Portugese vedette momenteel transfervrij. "Ik begrijp zijn situatie heel goed", reageert Jesus op een persconferentie van Fenerbahçe. "We zijn beiden Portugees, we hebben een goede band. Hij en Lionel Messi spelen mogelijk hun laatste WK."

"Hij is een voorbeeld voor de hele wereld", vervolgt de oefenmeester. "Hij doet het niet voor het geld. Hij heeft alles gewonnen, maar speelt nog steeds met dezelfde passie en dezelfde honger naar succes als altijd. Dat tekent zijn liefde voor het voetbal. De beste spelers bereiken het hoogste niveau vanwege hun liefde voor de sport. Ze plaatsen het voetbal boven alles in hun leven. Daarom denk ik dat niet iedere speler hun niveau kan halen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!