Nieuws

Fraser laat naam potentiële Van Stee-opvolger vallen: 'Logisch om hem te noemen'

Fraser laat naam potentiële Van Stee-opvolger vallen: 'Logisch om hem te noemen'

11-12-2021 21:28

Henk Fraser bevestigt dat hij, na een goed gesprek met de spelersgroep, aanblijft als trainer van Sparta Rotterdam. De oefenmeester stond in dubio, nadat zijn vriend en technisch directeur Henk van Stee plots de laan uit werd gestuurd.

Fraser had afgelopen week gesprekken met algemeen directeur Manfred Laros en de spelersgroep. "Het was een andere week, dat is duidelijk. Je voelt een bepaalde loyaliteit naar beide groepen, dan bedoel ik Van Stee en de spelersgroep", zegt de Sparta-trainer tegenover ESPN. Hoewel Fraser twijfelde om door te gaan, was de Sparta-selectie helder. 

"De spelers gaven aan elke keuze te begrijpen, maar ze wilden graag door", erkent Fraser, die in samenspraak met de directie van Sparta zoekt naar de opvolger van Van Stee. De naam van Mohammed Allach, de huidige directeur van RKC Waalwijk en oud-collega van Fraser bij Vitesse, is gevallen. "Ja, het was logisch om hem te noemen. Hij is een vakman, maar ik ben niet met zijn naam gekomen. Die naam werd aan mij gegeven."