Reactie

Om transfer vragende Verheydt over kans dat hij bij ADO blijft: 'Hoop heel groot'

Om transfer vragende Verheydt over kans dat hij bij ADO blijft: 'Hoop heel groot'

17-11-2022 08:16

Thomas Verheydt hoopt nog even bij ADO Den Haag te voetballen. Ondanks de berichtgeving over het ingediende transferverzoek van de spits, zou de kans ‘heel groot’ zijn dat hij na januari nog in Zuid-Holland te bewonderen is.

Verheydt bracht samen met collega Ricardo Kishna een statement naar buiten over ADO. De twee zouden 'hun cluppie niet meer herkennen' en de spits zou zelfs een transferverzoek hebben ingediend. "Er is genoeg over gezegd. We hebben ons uitgesproken en daar wil ik het bij laten. Dat er iets niet in de haak is, is duidelijk. Iedereen kan lezen wat ik gisteren heb gezegd en daar wil ik het bij laten", aldus de geboren Hagenees voor de camera's van ESPN na de verloren wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (0-1).

Het statement bevatte beschuldigingen aan het adres van het clubbestuur, maar er werd geen man bij paard genoemd. Er werd gesproken over het verspreiden van leugens in het algemeen. Verheydt wilde er nog niet specifiek op ingaan. "Nee, nu nog niet. Daar wil ik nog niets over zeggen", aldus de spits, die daarna werd gevraagd naar de kans dat hij dit seizoen nog bij ADO blijft."Ik hoop heel groot. Ik snap dat je erover blijft doorvragen, maar daar is het nu te vroeg voor. Ik wil over de wedstrijd praten."