Nieuws

'Anonieme' Van de Beek bij United: 'Ten Hag de enige ter wereld die hem kiest'

'Anonieme' Van de Beek bij United: 'Ten Hag de enige ter wereld die hem kiest'

07-11-2022 07:44 Laatste update: 10:55

Donny van de Beek kreeg zondag opnieuw een kans in de basis van manager Erik ten Hag, maar Manchester United ging hopeloos onderuit op bezoek bij Aston Villa. De Engelse kranten zijn niet mild voor Van de Beek, die maar niet van de grond wil komen bij The Red Devils

Manchester Evening News geeft Van de Beek, net als meer spelers, een drie voor zijn optreden. 'Erik ten Hag is wellicht de enige manager ter wereld die zou starten met een speler als Van de Beek. Op zijn eerste betekenisvolle basisplaats bij United, na 701 dagen, was de middenvelder anoniem.' Tyrell Malacia verving Luke Shaw en kreeg een 5. 

De afwezigheid van Bruno Fernandes was duidelijk, stelt Sky Sports. 'De ploeg van Ten Hag is in veel opzichten beter geworden, maar de manager zal zich zorgen maken om de vorm van de ploeg zonder Bruno Fernandes. Donny van de Beek greep niet zijn kans', is de pijnlijke conclusie van de sportzender, die de middenvelder een 4 geeft voor zijn optreden.  

The Mirror geeft Van de Beek het laagste cijfer aan de kant van Manchester United. De oud-Ajacied moet het met een 4 doen. 'Een sombere vertoning', luidt het oordeel.