Nieuws

Zlatan haalt uit naar speler van PSG: 'Zonder discipline verlies je je identiteit'

Zlatan haalt uit naar speler van PSG: 'Zonder discipline verlies je je identiteit'

03-11-2022 10:13

Zlatan Ibrahimovic heeft in een interview hard uitgehaald naar Kylian Mbappé. Volgens de Zweedse vedette had de Franse spits de afgelopen zomer naar Real Madrid moeten vertrekken. 

Zlatan kon het niet laten om de speler van zijn voormalige ploeg het een en ander te delen. "Als persoon ken ik Mbappé niet, Als speler is hij fantastisch. Maar wanneer je je discipline verliest, verlies je ook je identiteit", zegt de Zweed tegenover Canal Plus.

"Er is een reden dat Zidane bijvoorbeeld Zidane is. Mbappé wil hem imiteren? Dan moet hij altijd beter willen worden en niet genoegen nemen met hoe dingen nu zijn. Bij PSG blijven was voor de club de juiste keuze, maar niet voor Mbappé zelf. Nu bevindt hij zich in een situatie waar hij groter is dan de club. En de club gaf hem de middelen om dat te zijn", stelt Ibrahimovic. "Je bent nooit groter dan de club."

De Zweed is ook niet te spreken over de ouders van de Fransman. "Nu zijn zijn ouders zaakwaarnemers, coaches en advocaten. Ze denken dat ze zelf sterren zijn geworden. Ze praten in de kranten, maar wie denken ze wel niet dat ze zijn? Houd je mond! Laat het over aan je zoon om de juiste beslissingen te maken. Het is Kylian zelf die hard moet werken en gedisciplineerd moet zijn", besluit Zlatan.