Nieuws

Als Emmen zijnde moet je elke punt koesteren, maar is niet waar we op hoopten

"Als Emmen zijnde moet je elke punt koesteren, maar is niet waar we op hoopten"

30-10-2022 14:19

FC Emmen moet elk punt in de Eredivisie koesteren, maar toch is Jeroen Veldmate teleurgesteld over het gelijke spel met FC Groningen. De Emmenaren kregen vooral in de slotfase grote kansen op de overwinning, maar sloten het duel doelpuntloos af. 

Veldmate, die zich tijdens het duel aan zijn nek blesseerde, meldde zich na afloop bij ESPN. "Als Emmen zijnde moet je elke punt koesteren. We hadden zes punten, nu komt er één bij, maar het is niet waar we op hopen. Ik blijf zeggen dat het tij een keer gaat keren. We hadden gehoopt dat het vandaag zou zijn, dat is niet het geval. Positief punt is wel dat je geen doelpunten hebt weggegeven, dan pak je altijd een punt", stelt Veldmate.

De centrale verdediger beschrijft hoe zijn blessure ontstond. Veldmate moest na een botsing met Cyril Ngonge minutenlang worden behandeld op het veld. "Ik ging een duel aan en Ngonge sprong aan mijn linkerkant en het schoot meteen in mijn nek. We gaan er vol voor en hopen dat we nog een paar punten kunnen toevoegen en dan een vlammende tweede seizoenshelft spelen", besluit Veldmate.