Nieuws

Tadic baalt: 'Ajax was beter, als je die kansen maakt is het totaal anders'

Tadic baalt: 'Ajax was beter, als je die kansen maakt is het totaal anders'

26-10-2022 23:12 Laatste update: 23:26

De uitschakeling in de Champions League komt hard aan bij Ajax. De Amsterdammers begonnen goed tegen Liverpool, maar uiteindelijk werd het 0-3 in de Johan Cruijff Arena. Aanvoerder Dusan Tadic baalt van de gemiste kansen.

"Deze nederlaag is heel pijnlijk", begint Tadic tegenover RTL7. "In de eerste helft zijn we beter. We hadden twee grote kansen. Eentje voor Steven (Berghuis, red.) en eentje voor mijzelf. Als je die kansen maakt is het een totaal andere wedstrijd."

Na de 0-1 raakten de Amsterdammers het overwicht compleet kwijt. Waar dat aan ligt durft Tadic niet te zeggen. "Dat is lastig. Liverpool is een erg sterk team. Nadat ze die goal maken geven we ze te veel ruimte, maar wat ik zeg. Als je gewoon scoort dan is het een compleet andere wedstrijd. In de eerste dertig minuten speelden we een heel goede wedstrijd."

De Serviër krijgt de vraag of Liverpool niet gewoon een maatje te groot was. "Als je over het geheel kijkt dan ja, maar ik blijf bij mijn mening over het scoren van de kansen."