Nieuws

Van Bommel komt met de schrik vrij: 'Dan moet je snel handelen, dat heb ik gedaan'

Van Bommel komt met de schrik vrij: 'Dan moet je snel handelen, dat heb ik gedaan'

26-10-2022 17:29

Mark van Bommel kwam maandagavond met de schrik vrij nadat een overvaller zijn auto probeerde te carjacken. De trainer van Royal Antwerp reageerde op het voorval en gaf aan dat hij is bekomen van het voorval.

Nietsvermoedend reed Van Bommel maandagavond de parkeergrage van het appartementencomplex in Antwerpen in. Plots stond daar een onbekende man met een pistool in zijn hand. "Dan moet je snel handelen. Dat heb ik ook gedaan", begint de Nederlander in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Door snel weer achteruit te rijden, kon ik ontkomen."

"Het was even schrikken, maar het is gelukkig goed afgelopen", vervolgde Van Bommel, die 'gewoon' weer verder gaat. "Of ik ondertussen al wat ben bekomen van de schok? Natuurlijk”, klonk het korte, maar duidelijke antwoord van de voormalig middenvelder.

Dat de situatie met een sisser afliep, betekent niet dat de Antwerpse politie een onderzoek heeft ingesteld, meldt het Gazet van Antwerpen. “Niemand raakte gewond, onze ploegen hebben nazicht gedaan in de omgeving maar een verdachte kon niet meer aangetroffen worden”, zei woordvoerder Wouter Bruyns.