Nieuws

Ten Hag haalt Ronaldo terug bij selectie na goed gesprek met Portugese vedette

Ten Hag haalt Ronaldo terug bij selectie na goed gesprek met Portugese vedette

25-10-2022 14:45 Laatste update: 14:49

Erik ten Hag heeft Cristiano Ronaldo weer opgenomen in de selectie van Manchester United. De Portugese superster staat inmiddels weer op het trainingsveld, nadat hij uit de wedstrijdselectie werd gezet. 

Volgens Fabrizio Romano heeft Ten Hag een goed gesprek gevoerd met Ronaldo, waarna de manager heeft besloten om de Portugees weer op te nemen in zijn selectie. Ronaldo verliet in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur voor het laatste fluitsignaal Old Trafford, omdat de voormalig trainer van Ajax besloot om geen beroep op hem te doen.

Naar aanleiding van dit incident besloot United zijn sterspeler te schorsen. 'Cristiano Ronaldo maakt geen deel uit van de selectie van Manchester United voor de Premier League-wedstrijd van zaterdag tegen Chelsea. De rest van de ploeg is volledig gefocust op de voorbereiding van die wedstrijd', schreef de club. 

De 37-jarige Portugees bereidt zich nu samen met zijn ploeggenoten 'gewoon' weer voor op de Europa League-wedstrijd tegen FC Sheriff. Het Europese duel wordt donderdag om 21.00 uur afgewerkt.