Nieuws

Mbappé krijgt steun: 'Hij is gefocust op de club en heeft het hier naar zijn zin'

Mbappé krijgt steun: 'Hij is gefocust op de club en heeft het hier naar zijn zin'

12-10-2022 07:12

De soap rond de toekomst van Kylian Mbappé leek eind vorig seizoen tot een einde te zijn gekomen, maar dinsdag kwam naar buiten dat hij opnieuw voorsorteert op een transfer bij Paris Saint-Germain. Daar is volgens collega Achraf Hakimi niets van te merken.

De spanningen tussen Mbappé en PSG zouden zo hoog zijn opgelopen dat hij geen andere weg zou zien dan een vertrek. De Franse superster zou zich verraden voelen, omdat hem beloftes zijn gedaan die de Parijzenaren nu niet na lijken te kunnen komen.

Daar was dinsdagavond niet veel van te merken, openbaarde Hakimi tegen RMC Sport. “Ik zag dat Kylian vooral gefocust was op de wedstrijd en de club. We hebben het er niet over gehad, maar hij is gefocust op de club en heeft het naar zijn zin. Ik zie een blije verschijning en dat is het belangrijkste.”

Dinsdagavond was Mbappé met zijn benutte strafschop nog maar wat belangrijk voor PSG, dat niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen het Benfica van Roger Schmidt. Het andere doelpunt kwam van de voet van João Mario, die net als de Fransman vanaf de stip mocht aanleggen.