Nieuws

Raphinha sprak met Neymar: 'Als ik hier zou komen zou ik geen spijt krijgen'

Raphinha sprak met Neymar: 'Als ik hier zou komen zou ik geen spijt krijgen'

10-09-2022 13:43 Laatste update: 14:01

Raphinha streek afgelopen zomer neer bij FC Barcelona. Ondanks de nadrukkelijke interesse van Chelsea vertrok de Braziliaan na een gesprek met Neymar naar Catalonië.

In gesprek met La Vanguirdia gaat de vleugelaanvaller in op zijn transfer. Mede door gesprekken met voormalig Barcelona-sterren ging de aanvaller overstag en koos hij voor een avontuur bij Blaugrana. "Ronaldinho feliciteerde me via mijn vader en ik praat veel met Neymar. Hij vertelde me dat als ik hier zou komen, ik er geen spijt van zou krijgen Hij heeft gelijk gekregen." Daarnaast wordt de razendsnelle aanvaller vertegenwoordigd door voormalig Barcelona-speler Deco. "Hij is zeer lovend over Barça en de dingen die hij hier heeft meegemaakt. Maar als agent is hij zeer neutraal over deze kwesties. Hij analyseert de voor- en nadelen van elke beslissing die je neemt, maar het is de speler die beslist waar hij heen gaat."

De Braziliaanse vleugelaanvaller laat onder Xavi direct zien waartoe hij in staat is. Afgelopen zaterdag scoorde Raphinha tegen Sevilla zijn eerste competitiedoelpunt voor Barcelona. De Catalanen nemen het zaterdagavond in een uitduel op tegen Cadiz.