Reactie

PSV over meespelen Gakpo en eventuele Vinícius-transfer: 'Het kan zomaar'

PSV over meespelen Gakpo en eventuele Vinícius-transfer: 'Het kan zomaar'

31-08-2022 18:49

Ruud van Nistelrooij heeft in een interview met ESPN aangegeven geen moment te hebben getwijfeld over het al dan niet opstellen van Cody Gakpo in het duel met FC Volendam. De aanvoerder van PSV staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League.  

In tegenstelling tot Mohamed Kudus bij Ajax - die een training liet schieten om een transfer naar Everton te forceren - is Gakpo gewoon van de partij bij PSV. "Je ziet waar hij nu is", zegt Van Nistelrooij tegen ESPN. "We hebben het er niet eens over gehad en niet over gesproken. Hij is gewoon hier, bereidt zich voor en traint. Er is niets veranderd."

Vervolgens vraagt de betaalzender de oefenmeester of PSV niet eerder een tweede spits achter Luuk de Jong had moeten aantrekken. "Vertessen en Vinícius hadden we, maar ze raakten beiden geblesseerd. Dan heb je ze wel, maar zijn ze geblesseerd", zucht Van Nistelrooij. De PSV-coach liet zich nog kort uit over een eventueel afscheid van de Braziliaanse spits. "De deadline is nog niet voorbij, dus het kan zomaar." Fenerbahçe zou voor hem in de markt zijn.