Transfernieuws

'PSV luistert naar Southampton: Eindhovenaren willen 50 miljoen'

'PSV luistert naar Southampton: Eindhovenaren willen 50 miljoen'

29-08-2022 19:21 Laatste update: 19:27
2

Southampton is bereid om een gigantische transfersom tot veertig miljoen euro op tafel te leggen voor Cody Gakpo, melden Voetbal Interntional en het Eindhovens Dagblad. Toch zet technisch directeur John de Jong in op een hoger bedrag. Een overgang naar Manchester United is van de baan

De aanvaller kon al eerder op interesse rekenen uit Engeland. Zo bracht Nottingham Forest een bod van 25 miljoen euro uit op de Eindtovenaar. PSV toonde zich niet onder de indruk en verwees het bod resoluut naar de prullenbak. Het aanstaande bod van The Saints - dat minimaal 35 en maximaal 40 miljoen euro zal bedragen -  is niet genoeg voor de Brabantse formatie. De interesse van Manchester United is met de aanstaande komst van Antony 'bekoeld'. 

PSV zet in op een recordbedrag en gaat pas nadenken over een transfer bij een bod van vijftig miljoen euro Het is volgens het Eindhovens Dagblad realistisch dat de overgang in de komende dagen nog rond gaat komen. De transfermarkt sluit in Nederland op 31 augustus, terwijl in de omringende landen de markt tot en met 1 september open is.

"Er is interesse, maar het hele plaatje moet kloppen", verklapte Gakpo al na de 1-6 zege bij Excelsior. "Dat is het. Het is een puzzel en ik moet op dit moment kijken welke puzzel het meest klopt. Bij PSV blijven is zeker geen straf, maar als er wat komt en het plaatje klopt is dat ook een goede stap." Het contract van de Oranje-international loopt in Eindhoven tot medio 2026.