Breaking news

'Contract technisch directeur Arnesen bij Feyenoord mogelijk vervroegd beëindigd'

'Contract technisch directeur Arnesen bij Feyenoord mogelijk vervroegd beëindigd'

28-08-2022 17:27 Laatste update: 17:38

Er komt mogelijk een vervroegd einde aan de samenwerking tussen Frank Arnesen en Feyenoord. De technisch directeur en Feyenoord zijn in gesprek over een beëindiging van zijn contract, meldt het Algemeen Dagblad en 1908.nl.  

Arnesen zit al een flink aantal maanden thuis vanwege een bacteriële infectie. Algemeen directeur Dennis te Kloese nam zijn taken samen met Arne Slot over

"Volgende week is er hopelijk meer duidelijkheid", laar Arnesen aan het AD weten. Feyenoord en Arnesen zijn in gesprek om het contract van de technisch directeur op een volwassen manier te beëindigen. Arnesen zou volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908 worden uitgekocht, omdat de Rotterdammers in de nabije toekomst geen rol meer zien weggelegd voor de Deen. 

Algemeen directeur Te Kloese liet zich eerder al uit over de toekomst van Arnesen bij Feyenoord. "Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen."

Arnesen verbond zich op 1 januari 2020 aan Feyenoord om als technisch directeur de club weer naar een hoger plan te tillen. Mede door de aanstelling van Arne Slot is dat aardig gelukt.