Nieuws

Uitdaging voor Klopp en Liverpool: 'Het waren toen zware wedstrijden tegen Ajax'

Uitdaging voor Klopp en Liverpool: 'Het waren toen zware wedstrijden tegen Ajax'

25-08-2022 21:42

Jürgen Klopp vindt dat Liverpool geen gemakkelijke groep heeft getroffen in de Champions League. De Duiste oefenmeester kent de kwaliteiten van Ajax en is gewaarschuwd.

Liverpool stond twee seizoenen geleden ook tegenover Ajax in de groepsfase van de Champions League. "Het waren toen zware wedstrijden tegen Ajax", zegt Klopp op de clubsite van Liverpool. "Maar alle clubs in deze groep hebben hun kwaliteiten. We hebben ook allemaal kansen om de groep door te komen. Wij staan voor een echte uitdaging, maar die gaan we graag aan."

Klopp onderschat Napoli en Rangers FC ook zeker niet. "We hebben in het verleden vaker tegen Napoli gespeeld, we kennen elkaar behoorlijk goed. Rangers kennen we ook, maar zij zijn wel een relatief nieuwe tegenstander. Hun verhaal van de afgelopen jaren is heel interessant en ze doen het erg goed. We kennen een aantal spelers goed: Ryan Kent (ex-Liverpool, red.) heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt in Schotland en Ben Davies (ook ex-Liverpool, red.) is net begonnen aan zijn tijd bij Rangers."