Ook Bullaude gespot met Feyenoord-sjaal: 'Woensdagmiddag medische keuring'

24 augustus om 16:02

Ook aanwinst nummer veertien dient zich aan bij Feyenoord. Ezequiel Bullaude is gespot in Nederland en ondergaat volgens 1908nl woensdag de medische keuring.

Bullaude stond maandenlang op de radar bij AZ, maar uiteindelijk lijkt Feyenoord met de middenvelder aan de haal te gaan. De Argentijn komt over van Godoy Cruz, dat op het hoogste niveau actief is in de Argentijnse Primera División. Feyenoord betaalt naar verluidt minder dan de eerder genoemde zeven miljoen euro voor Bullaude.

Als de Argentijnse spelmaker de medische keuring doorstaat, tekent Bullaude een meerjarig contract in Rotterdam. Met het vertrek van Jens Toornstra naar FC Utrecht heeft Feyenoord al ruimte gemaakt voor de komst van de spelverdeler.

Bullaude kwam in totaal tot 93 wedstrijden in het eerste van Godoy Cruz. Daarin scoorde de middenvelder achttien keer en gaf hij zeven assists. Bullaude lijkt na Quinten Timber, Igor Paixão, Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Marcos López, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen, Timon Wellenreuther en David Hancko de veertiende aanwinst te worden voor Feyenoord.