Transfernieuws

'Bullaude speelt laatste wedstrijd en gaat voor miljoenenbedrag naar Feyenoord'

'Bullaude speelt laatste wedstrijd en gaat voor miljoenenbedrag naar Feyenoord'

19-08-2022 20:43 Laatste update: 21:02

Feyenoord gaat binnenkort de komst van Ezequiel Bullaude officieel maken. Volgens het Argentijnse TyC Sports is de deal tussen Godoy Cruz en Feyenoord rond en komt de Argentijnse middenvelder voor zevenenhalf miljoen euro naar Rotterdam. 

Met Dávid Hancko en Bullaude staan de dertiende en veertiende versterking op het punt te arriveren bij Feyenoord. De Rotterdammers beleven een drukke transferperiode en betaalden voor Quinten Timber een miljoenenbedrag. Het bedrag voor Bullaude loopt ook in de miljoenen en kan inclusief de bonussen ongeveer achtenhalf miljoen euro zijn. De Argentijnse club bedingt ook een doorverkooppercentage van tien procent. 

De verwachting is dat de middenvelder zijn laatste wedstrijd tegen Independiente speelt en vervolgens op het vliegtuig naar Rotterdam stapt. Na het afleggen van de medische keuring zal de speler volgende week worden gepresenteerd in Rotterdam. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!