Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Ramalho en Obispo centraal in de defensie

Vermoedelijke opstelling PSV: Ramalho en Obispo centraal in de defensie

24-08-2022 10:18 Laatste update: 10:23

PSV speelt woensdagavond het cruciale duel in de voorronde van de Champions League tegen Rangers FC. PSV-trainer Ruud van Nistelrooij begint vermoedelijk met dezelfde elf namen als een week eerder op Ibrox, meldt het Eindhvens Dagblad.

In Schotland begonnen Guus Til en Xavi Simons op de bank waardoor er een basisplaats was weggelegd voor Érick Gutiérrez. De Mexicaan zorgt voor de defensieve zekerheid op het middenveld naast Ibrahim Sanagre. Na zijn sterke optreden een week eerder zal Guti in Eindhoven ook in de basis staan. Joey Veerman speelt hierdoor op de nummer tien positie en is gestationeerd als meest aanvallende middenvelder in de formatie van Van Nistelrooij.

Achterin is er weer een plek weggelegd voor André Ramalho. De Braziliaan was afgelopen jaar een vaste basiskracht, maar verloor door een blessure zijn plek in de defensie aan Armando Obispo. Jordan Teze start als rechtsachter de wedstrijd. De multifunctionele verdediger speelde lang in het hart van de defensie, maar door tegenvallende optredens van Ki-Jana Hoever en Philipp Mwene is Teze een plek opgeschoven.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Gutiérrez, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo