Transfernieuws

'Juventus doet water bij de wijn maar stelt ultimatum voor Memphis-deal'

'Juventus doet water bij de wijn maar stelt ultimatum voor Memphis-deal'

18-08-2022 09:58 Laatste update: 10:30

De transfer van Memphis Depay naar Juventus komt met de dag dichterbij. De Italianen hopen de komst van de FC Barcelona-spits donderdag nog af te kunnen ronden.

Transferexpert Fabrizio Romano gaf eerder al aan dat er nog geen akkoord is, maar dat de onderhandelingen goed verlopen. Aan de speler in kwestie ligt het niet: Memphis wil dolgraag naar Turijn en zou al ‘ja’ hebben gezegd. Het is wachten op de beslissing van de Catalanen.

De Oude Dame hoopt Memphis transfervrij te kunnen strikken, maar daar lijkt Barça nog geen trek in te hebben. Om het proces te versnellen, zou Juventus de Spanjaarden wat tegemoet willen komen. Het zou af willen zien van een deel van de bonussen die bij de transfer van Miralem Pjanic in 2020 werden bedongen.

Volgens Tuttosport wil Juventus haast maken met de komst van Memphis. Mocht het de komende dagen niet tot een akkoord komen, dan staat er al een Plan-B klaar. De club uit Turijn zou over kunnen schakelen naar Marko Arnautovic van Bologna, de spits die ook al in verband werd gebracht met Manchester United.