Transfernieuws

Update: technisch manager Foeke Booy bevestigt interesse Feyenoord in Cambuur-back

Update: technisch manager Foeke Booy bevestigt interesse Feyenoord in Cambuur-back

11-08-2022 13:54 Laatste update: 13:53
1

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe linksback uitgekomen bij Alex Bangura, meldt 1908.nl. Trainer Arne Slot is naar verluidt erg gecharmeerd van de vleugelverdediger van SC Cambuur en wil hem spoedig toevoegen aan zijn selectie.

Volgens 1908.nl moet Feyenoord een aantal miljoenen neertellen voor de back van Cambuur. Het medium meldt dat de interesse nog niet concreet is, maar dat de Rotterdammers al wel hebben geïnformeerd naar Bangura. De talentvolle vleugelverdediger heeft nog een contract tot medio 2023 in Friesland, met de optie voor nog een seizoen. De 23-jarige verdediger moet na Marcos López de tweede back worden die de defensie van Feyenoord gaat versterken.

Bangura doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, voordat hij in 2018 gratis de overstap maakte naar Cambuur. de linksback begon in het beloftenelftal, maar groeide in de afgelopen jaren uit tot een belangrijke kracht in de ploeg van Henk de Jong. Tot dusver speelde Bangura 47 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en 28 wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland. 

Update: technisch manager Foeke Booy heeft tegenover Voetbal International bevestigd dat Feyenoord inderdaad heeft geïnformeerd naar Alex Bangura. De Rotterdammers hebben nog geen bod neergelegd, maar de vleugelverdediger zou enkele miljoenen euro's moeten kosten.