Transfernieuws

'Ajax-interesse voor Mexicaanse rechtsback concreet, onderhandelingen aan de gang'

'Ajax-interesse voor Mexicaanse rechtsback concreet, onderhandelingen aan de gang'

03-08-2022 07:31

Ajax heeft zich gemeld voor Jorge Sanchez. De Mexicaanse international moet de rechtsbackpositie komen versterken. H2, technisch manager Gerry Hamstra en rechterhand Klaas-Jan Huntelaar, zijn momenteel in onderhandeling met Club America. 

Dat schrijft De Telegraaf. De onderhandelingen zijn in volle gang en de komende dagen moet het bekend worden of Ajax doorpakt voor de Mexicaan. Sanchez speelde al 31 interlands voor Mexico en zou in Amsterdam de vaste rechtsback kunnen worden: in het duel met PSV werd duidelijk dat de Amsterdammers nog geen oplossing hebben gevonden voor die positie. Sanchez zou ongeveer vijf miljoen euro moeten kosten. 

Ajax moet wel spelers verkopen voordat Sanchez kan worden vastgelegd. Onder meer Sean Klaiber zou op de radar staan van zijn vorige club, FC Utrecht. Klaiber speelde tussen 2015 en 2020 voor de club uit de Domstad en vertrok vervolgens naar Ajax, waar de verdediger te licht werd bevonden. Ajax versterkte zich deze transferperiode al met Steven Bergwijn, Owen Wijndal, Francisco Conceição en Calvin Bassey.