Breaking news

Update: 'Benfica heeft zich nog niet officieel gemeld voor Aursnes'

Update: 'Benfica heeft zich nog niet officieel gemeld voor Aursnes'

21-07-2022 16:49 Laatste update: 16:46
4

Benfica heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Fredrik Aursnes, meldt Fabrizio Romano. De Portugezen bieden naar verluidt vijftien miljoen euro voor de Noorse middenvelder.

Aursnes maakte vorige zomer voor zo'n 450 duizend euro de overstap van Molde FK naar Feyenoord. Al snel groeide de 26-jarige Noor uit tot een van de belangrijkste schakels in de ploeg van Arne Slot. Hij bereikte met Feyenoord de finale van de Conference League en maakte veel indruk in de Eredivisie. Ook voormalig PSV-trainer Roger Schmidt zag Aursnes schitteren in Nederland, waardoor de naar Benfica vertrokken oefenmeester interesse heeft gekregen in de controleur. Volgens Romano zijn de onderhandelingen tussen de Portugezen en Feyenoord begonnen.

De Noorse middenvelder heeft nog een contract voor twee seizoenen in Rotterdam. Hij speelde afgelopen seizoen 47 officiële duels voor Feyenoord, waarin Aursnes eenmaal scoorde en vier assists leverde.

Update: Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International stelt op Twitter dat Feyenoord op de hoogte is van de interesse van Benfica in de sterkhouder. Daarnaast schrijft hij dat de Portugezen zich nog niet officieel gemeld hebben voor Aursnes.