Transfernieuws

Update: 'Feyenoord schrikt van vraagprijs voor Quagliata en vindt hem te duur'

Update: 'Feyenoord schrikt van vraagprijs voor Quagliata en vindt hem te duur'

07-07-2022 17:46 Laatste update: 17:42

Feyenoord zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Giacomo Quagliata. De 22-jarige linksback degradeerde afgelopen seizoen nog met Heracles Almelo naar de Keuken Kampioen Divisie, maar zou toch sneller dan verwacht terug kunnen keren in de Eredivisie.

Met het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United en de geblesseerde Ramon Hendriks is er een grote vacature op de linksbackpositie bij Feyenoord. De Rotterdammers hoopte deze in te gaan vullen met Ian Maatsen (Chelsea) en Joshua Brenet (FC Twente), maar kreeg van beide spelers nul op het rekest. Eerstgenoemde wil voor zijn kansen gaan bij de Engelse grootmacht, terwijl de Twente-back zijn contract gaat verlengen in Enschede.

En dus gaat de zoektocht verder. Transferexpert Gianluca Di Marzio stelt dat Quagliata het nieuwe transfertarget wordt. De linksback speelt sinds 2020 in Almelo en was daar vanaf moment één een onomstreden basiskracht. De Italiaan kwam 54 keer uit voor de club uit Overijssel en wist daarin één keer te scoren.

Update: De vraagprijs die Heracles voor Quagliata hanteert is volgens 1908.nl te hoog. De Almeloërs willen twee miljoen euro zien, wist Di Marzio te melden. Feyenoord is niet van plan om dat bedrag op tafel te leggen.