Waar en hoe laat wordt het oefeninterland Frankrijk - Luxemburg uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het oefeninterland Frankrijk - Luxemburg uitgezonden?

5 juni om 20:40
Laatste update: 5 juni om 10:38

Frankrijk bereidt zich voor op het EK en treedt in een oefenwedstrijd aan tegen Luxemburg. De Fransen, die in poule D zitten samen met Nederland, Polen en Oostenrijk, zijn één van de grote favorieten voor de eindzege tijdens het toernooi in Duitsland. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Oefenwedstrijd Frankrijk - Luxemburg

Frankrijk speelt op vrijdag 21 juni om 21.00 uur tegen Nederland, een cruciaal duel in de groepsfase van het EK. Voor die tijd testen de Fransen hun vorm tegen Luxemburg, een tegenstander die hen in staat stelt verschillende tactieken en spelers uit te proberen. Voor Luxemburg is dit een kans om te laten zien dat ze ondanks hun afwezigheid op het EK nog steeds een waardige tegenstander zijn.

Frankrijk - Luxemburg kijken

Frankrijk - Luxemburg begint op woensdag 5 juni om 21.00 uur in het Stade Saint-Symphorien in Metz. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!