Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Oostenrijk - Servië uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Oostenrijk - Servië uitgezonden?

2 juni om 22:37

De laatste voorbereidingen op het EK zijn in volle gang en Oostenrijk neemt het op dinsdag 4 juni op tegen Servië in een spannende oefeninterland. Deze wedstrijd is extra interessant voor Nederlandse fans, aangezien Oostenrijk een van de tegenstanders van Oranje is in poule D, samen met Frankrijk en Polen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Oefenwedstrijd Oostenrijk - Servië

Oostenrijk, onder leiding van bondscoach Ralf Rangnick, moet het helaas stellen zonder sterspeler David Alaba van Real Madrid vanwege een blessure. Echter, Feyenoord-aanvoerder Gernot Trauner zal wel van de partij zijn en hoopt zijn sterke vorm door te trekken naar het EK.

De Oostenrijkers gebruiken deze wedstrijd om hun tactieken te verfijnen en hun spelers klaar te stomen voor het toernooi. Aan de andere kant is Servië ingedeeld in poule C met Engeland, Denemarken en Slovenië. Ook zij zullen deze wedstrijd aangrijpen om hun team te testen en te optimaliseren voor het toernooi.

Live Oostenrijk - Servië kijken

Oostenrijk – Servië begint dinsdag 4 juni om 20.45 uur en is live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!