Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Nederland - Canada uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Nederland - Canada uitgezonden?
6 juni om 08:40
Laatste update: 6 juni om 08:40

Nederland bereidt zich voor op het EK 2024 met een oefenwedstrijd tegen Canada. De confrontatie vindt donderdagavond plaats in De Kuip. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar en hoe laat wordt Nederland - Canada uitgezonden?

Onder leiding van bondscoach Ronald Koeman wil Oranje laten zien dat het klaar is voor het EK. In de aanloop naar het toernooi hebben ze nog een laatste test tegen IJsland op 10 juni, eveneens in De Kuip. Op zondag 16 juni begint voor Nederland het EK met de wedstrijd tegen Polen, om 15.00 uur. Daarna wachten ontmoetingen in de poule met Frankrijk en Oostenrijk

Hoewel Teun Koopmeiners en Tijjani Reijnders door clubverplichtingen nog niet aanwezig zijn, sluiten zij later aan bij de selectie. Frenkie de Jong kampt nog met een enkelblessure en vecht om op tijd fit te zijn voor het EK of om later in het toernooi een hoofdrol te kunnen spelen. Canada hoopt ook hun vorm te testen tegen sterke Europese tegenstander. Canada begint op 21 juni aan de Copa América en zit in een zware poule met Argentinië, Peru en Chili.

Live Nederland - Canada kijken

Nederland - Canada begint donderdag 6 juni om 20.45 uur in De Kuip. De wedstrijd is live te volgen via NPO3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!