Waar en hoe laat wordt het oefenduel Italië - Turkije uitgezonden?

Italië - Turkije op tv
4 juni om 20:20
Laatste update: 4 juni om 20:23

Richting het EK zullen de verschillende deelnemende landen zich voorbereiden met oefenduels. Italië en Turkije nemen het op dinsdagavond tegen elkaar op. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Italië - Turkije kijken

Gli Azzurri zit tijdens het EK in de 'poule des doods' met Spanje, Kroatië en Albanië. Na een gelijkspel tegen Oekraïne verzekerde Italië zich van een plek op het EK. Vervolgens speelden ze twee oefenwedstrijden, waarin ze zowel Venezuela als Ecuador versloegen. Italië wil deze positieve lijn voortzetten richting het EK en zal daarom alles op alles zetten om ook van Turkije te winnen.

Turkije heeft zich ook gekwalificeerd voor het EK en bevindt zich in een poule met Georgië, Portugal en Tsjechië. Orkun Kökçü en Ferdi Kadioglu zijn beide geselecteerd in de voorselectie. Turkije wil zijn recente slechte resultaten goedmaken, aangezien ze in hun laatste oefenduels verloren van Hongarije met 1-0 en een pijnlijke 6-1 nederlaag leden tegen Oostenrijk. Deze wedstrijd tegen Italië biedt Turkije een kans om vertrouwen op te bouwen voor het EK.

Op welke zender is Italië - Turkije te zien?

Italië - Turkije begint op dinsdag 4 juni om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.