Nieuws

De Telegraaf: Feyenoord sloeg winters overnamebod van vijftig miljoen euro af

De Telegraaf: Feyenoord sloeg winters overnamebod van vijftig miljoen euro af

04-07-2022 07:24

Feyenoord kreeg afgelopen winter een overnamebod van vijftig miljoen euro, meldt De Telegraaf. De Rotterdammers bedankten echter vriendelijk voor dit bod en moet zich nu wederom met niet al te veel mogelijkheden zien te redden op de transfermarkt.

De nummer drie van de Eredivisie had bijvoorbeeld Guus Til op vaste basis naar De Kuip willen halen. De middenvelder lijkt echter voor PSV te kiezen. Trainer Arne Slot wist waar hij aan begon toen hij zich verbond aan de Rotterdammers. "Een jaar geleden wist ik al dat dit de realiteit van Feyenoord is, dus daar ga ik nu niet over klagen. Ik heb als trainer van AZ en afgelopen seizoen als coach van Feyenoord altijd vanuit deze verhoudingen moeten werken", aldus de coach tegenover De Telegraaf.

"Het afgelopen jaar hebben we hier met minimale middelen een heel bijzondere prestatie geleverd en dan hoop je natuurlijk dat het proces door het bereiken van de Conference League-finale kan worden versneld, maar we beginnen weer opnieuw. En dat doe ik met veel enthousiasme."

Slot hoopte dat er na de Conference League-campagne een hoop investeerders op de stoep zouden staan bij Feyenoord. "Na de finale in Tirana dacht ik dat er misschien mensen zouden zijn die zeggen: als dít hier al kan op deze manier, wat kan er dan als wij met z'n allen erin stappen…" Dat was echter nier aan de orde. De Telegraaf meldt dat Feyenoord alleen een bod van vijftig miljoen euro binnenkreeg. De Rotterdammers wilden de club niet voor een 'minimaal bedrag' verkopen.