Nieuws

Waar en hoe laat kun je Olympiakos - Aston Villa in de Conference League zien?

Waar en hoe laat kun je Olympiakos - Aston Villa in de Conference League zien?

9 mei - 13:22 Laatste update: 13:21

Olympiakos en Aston Villa treffen elkaar in de spannende returnwedstrijd van de Europa League op Griekse bodem. Na een onvergetelijk eerste duel in Engeland, belooft ook deze wedstrijd een spektakel te worden. Waar en hoe laat kun je deze cruciale wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Olympiakos - Aston Villa kijken

In de heenwedstrijd op Villa Park leverden beide teams een waar doelpuntenfestijn. Olympiakos verraste door met 4-2 te winnen, dankzij een hattrick van Ayoub El Kaabi. De Grieken namen al vroeg een 2-0 voorsprong, maar Aston Villa kwam terug met twee goals net na de rust, waaronder een van Moussa Diaby. De wedstrijd kantelde opnieuw toen Aston Villa een strafschop weggaf, die El Kaabi koelbloedig benutte voor zijn derde treffer. Santiago Hezze sloot de score af, terwijl Douglas Luiz van Villa zijn penalty tegen de paal zag eindigen.

Aston Villa, onder leiding van Unai Emery, bevindt zich dicht bij een plek in de Champions League, maar de recente vorm in de Premier League is zorgwekkend. Na een gelijkspel tegen Chelsea en een nederlaag tegen Brighton & Hove Albion, hoopt Villa hun Europese campagne succesvol voort te zetten. Voor Ajax kunnen de resultaten van Olympiacos echter van groot belang zijn. Mochten de Grieken Aston Villa uitschakelen, dan moeten zij naast het winnen van de Conference League ook kampioen worden in Griekenland.

Op welke zender is Olympiakos - Aston Villa te zien?

Olympiacos - Aston Villa begint op donderdag 9 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 4. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!