Breaking news

'Interesse in Slot in stroomversnelling: gesprekken met Liverpool spoedig geopend'

'Interesse in Slot in stroomversnelling: gesprekken met Liverpool spoedig geopend'

23 april - 23:09 Laatste update: 23:24
1

Feyenoord-coach Arne Slot staat op het punt een overgang naar Liverpool te maken. Slot, die een sterke reputatie heeft opgebouwd bij Feyenoord, is al in gesprek met de Premier League club en heeft recent met zijn zaakwaarneemster Rafaela Pimenta de contractdetails doorgenomen, zo brengt 1908.nl dinsdagavond naar buiten.

Slot is al aan het kijken voor huisvesting in de omgeving van Liverpool, wat wijst op zijn serieuze interesse in de overstap. Ondanks de positieve onderhandelingen met Liverpool, moet er nog een overeenkomst tussen de Engelse club en Feyenoord worden bereikt. Slot heeft geen afkoopclausule in zijn huidige contract, wat de onderhandelingen gecompliceerder maakt. Feyenoord is eerder flexibel geweest met transfers, zoals die van assistent-trainer Marino Pušić naar Shakhtar Donetsk, en kan een soortgelijke houding aannemen met Slot.

De situatie is gespannen, aangezien Liverpool nog officieel een bod moet doen. Als ze echter bereid zijn een aanzienlijke transfersom te betalen, is het waarschijnlijk dat Feyenoord zal instemmen met de transfer. Dit zou Slot en zijn familie toestaan om naar Engeland te verhuizen en zijn carrière bij een van de topclubs van Europa voort te zetten. Met zijn mogelijke overstap naar Liverpool zal ook Sipke Hulshoff met Slot naar Anfield vertrekken, zo klinkt het in Engeland.

Later op de avond deed Ben Jacobs nog een schepje op de update rond Slot. Volgens de transferexpert is de interesse in een stroomversnelling terechtgekomen en zal Liverpool deze week 'de jacht op Slot intensiveren'. De club heeft een goede relatie met Pimenta, zo klinkt het, waardoor de verwachte gesprekken wel eens soepel kunnen verlopen.