Nieuws

'Twee spelers uit Premier League gearresteerd na beschuldigingen van verkrachting'

'Twee spelers uit Premier League gearresteerd na beschuldigingen van verkrachting'

23 april - 20:55

Twee jonge voetballers uit de Premier League zijn gearresteerd op verdenking van verkrachting. Dit incident heeft plaatsgevonden na een melding bij de politie en beide spelers zijn inmiddels op borgtocht vrijgelaten, zo weten Engelse media dinsdagavond naar buiten te brengen. Om welke spelers en club het gaat, wordt niet duidelijk gemaakt.

De arrestaties vonden plaats bij het stadion van de club waar beide voetballers, die negentien jaar oud zijn, onder contract staan. Volgens berichtgeving van The Sun werden de spelers afgelopen weekend aangehouden. Een van hen wordt ook verdacht van mishandeling en medeplichtigheid aan verkrachting. Een woordvoerder van de betrokken club heeft aangegeven dat de club geen commentaar zal geven zolang de zaak in onderzoek is bij de politie. 'Aangezien de zaak nu in handen is van de politie, zal de voetbalclub op dit moment geen verder commentaar geven', meldde de woordvoerder aan het tabloid.

De politie heeft bevestigd dat beide mannen zijn gearresteerd en dat zij in afwachting van verder onderzoek zijn vrijgelaten. De exacte omstandigheden rond de beschuldigingen zijn nog onderwerp van het lopende politieonderzoek.