Nieuws

Waar en hoe laat wordt de bekerstrijd tussen Lazio en Juventus uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de bekerstrijd tussen Lazio en Juventus uitgezonden?

23 april - 11:00 Laatste update: 11:00

De spanning in Italië loopt hoog op nu de terugwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia nadert. Juventus neemt het op tegen Lazio in een poging hun 2-0 voorsprong over de streep te trekken. Waar en hoe laat wordt dit cruciale duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Lazio - Juventus kijken

In de heenwedstrijd liet Juventus zien waarom ze niet onderschat mogen worden, zelfs niet na een seizoen vol onverwachte uitdagingen. Met een solide 2-0 overwinning legden ze een stevige basis voor deze returnwedstrijd. Federico Chiesa opende de score in de vijftigste minuut met een prachtige uithaal en Dusan Vlahovic verdubbelde de voorsprong veertien minuten later. Daarmee lijkt Juventus de beste papieren te hebben richting een mogelijke finale.

De vorm van beide teams speelt een cruciale rol in de aanloop naar deze beslissende terugwedstrijd. Juventus won slechts één van hun laatste drie duels in Serie A en speelde afgelopen weekend verrassend gelijk tegen laagvlieger Cagliari met 2-2. Aan de andere kant heeft Lazio na hun derbynederlaag tegen AS Roma indrukwekkend gereageerd met twee opeenvolgende overwinningen. Salernitana werd met 4-1 verslagen, terwijl de lastige uitwedstrijd bij Genoa met 0-1 werd gewonnen.

Op welke zender is Lazio - Juventus te zien?

Lazio - Juventus begint op dinsdag 23 april 2024 om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.