Nieuws

Waar en hoe laat wordt Coventry City - Manchester United in de FA Cup uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Coventry City - Manchester United in de FA Cup uitgezonden?

21 april - 16:10 Laatste update: 16:10

De spanning loopt op nu de halve finale van de FA Cup voor de deur staat, waarin Coventry City het opneemt tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in het iconische Wembley Stadium. Waar kun je hem kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Coventry City heeft Engeland verrast door als Championship-ploeg zich een weg naar de halve finale te banen. Hun reis zorgt voor een boeiend verhaal tegen grootmacht Manchester United, die ook hoopt op een finaleplaats tegen titelverdediger Manchester City op 25 mei. Voor de mannen van trainer Erik ten Hag is het bovendien een unieke kans om het teleurstellende seizoen nog wat op te fleuren met een prijs.

Live Coventry City - Manchester United kijken

Voor fans en neutrale kijkers is deze strijd op Wembley een niet te missen spektakel. Coventry City – Manchester United begint zondagmiddag 21 april om 16.30 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.