Nieuws

Waar en hoe laat wordt Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen uitgezonden?

20 april - 15:59

Borussia Dortmund ontvangt zondagmiddag Bundesliga-kampioen Bayer Leverkusen in het Signal Iduna Park. Waar en hoe laat kun je deze titanenstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Bayer Leverkusen, dat met nog vijf speelrondes te gaan al bekroond is als de kampioen van de Bundesliga, blijft indruk maken. Na een overweldigende 5-0 overwinning op Werder Bremen en het bereiken van de halve finales in de Europa League afgelopen donderdag, lijkt het team van trainer Xabi Alonso onstuitbaar.

Ondertussen vecht Dortmund, dat momenteel vijfde staat, voor elke kans om volgend seizoen Champions League-voetbal te kunnen spelen. De recente prestatie van het uitschakelen van Atlético Madrid en het bereiken van de halve finales van datzelfde toernooi toont aan dat ze het vuur nog steeds in zich hebben.

Live Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen kijken

De Duitse confrontatie belooft dus een waar spektakel te worden en wordt op zondag 21 april vanaf 17.30 uur live uitgezonden op Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.