Geweldig voetbalgevecht Real-City eindigt onbeslist, spektakel bij Arsenal-Bayern

9 april - 22:51

De eerste kwartfinales van de Champions League hebben dinsdagavond voor veel spektakel gezorgd. In Spanje eindige een absoluut spektakelstuk bij Real Madrid - Manchester City in 3-3, terwijl in het Emirates Stadium Arsenal en Bayern München met 2-2 gelijkspeelde.

Real Madrid - Manchester City 3-3

Spektakel is gegarandeerd als Real Madrid en Manchester City elkaar treffen in de Champions League. Ook deze editie verveelde geen moment. Na twee minuten spelen bracht Bernardo Silva uit een vrije trap de 0-1 op het scorebord, maar nog voor de vijftiende minuut aanbrak, was het duel helemaal gekanteld. De Madrilenen kwamen via een eigen goal van Ruben Dias en een treffer van Rodrygo namelijk op 2-1.

In de tweede helft regende het prachtige treffers. Phil Foden en Joško Gvardiol haalden allebei prachtig uit namens Manchester City en vonden zo allebei het net: 2-3. Federico Valverde besliste tien minuten voor tijd met een afstandsschot de eindstand op 3-3 en dus ligt het tweeluik nog helemaal open.

Arsenal - Bayern München 2-2

Ook in Engeland stond er een heerlijk affiche op het programma. Het kwakkelende Bayern ging op bezoek bij Arsenal, dat al vroeg de leiding pakte via Bukayo Saka. De Engelsman tekende in de twaalfde minuut voor de 0-1, maar zag de Duitsers via Serge Gnabry en Harry Kane de wedstrijd helemaal omdraaien: 1-2. Een kwartier voor tijd bepaalde Leandro Trossard de eindstand op 2-2.