Nieuws

Dit transfertarget van PSV werd in de Johan Cruijff Arena gespot bij Ajax

Dit transfertarget van PSV werd in de Johan Cruijff Arena gespot bij Ajax

5 april - 08:40

Tijdens Ajax - Go Ahead Eagles zat er een bijzondere gast vanuit een skybox toe te kijken. Niet alleen Alex Kroes werd gespot in de Johan Cruijff Arena, maar ook een vermeend transfertarget van PSV en Feyenoord van afgelopen winter. Welke Eredivisie speler keek toe vanaf de tribune? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Alex Kroes dook ondanks zijn schorsing gewoon op in Amsterdam op de tribunes van de Johan Cruijff Arena. De nieuwe algemeen directeur van de Amsterdammers werd geschorst vanwege vermeend handelen met voorkennis. Daarmee kreeg Ajax weer te maken met een bestuurlijke crisis en door het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles kwamen de Amsterdammers niet in rustiger vaarwater. Toch was Kroes niet de enige aandachtige toeschouwer.

Welke Eredivisie voetballer was aanwezig in de Johan Cruijff Arena?

Afgelopen winter was er een heuse strijd tussen Feyenoord en PSV over Couhaib Driouech. De vleugelaanvaller van Excelsior leek te gaan vertrekken naar Eindhoven en was zelfs al rond met PSV. De zaakwaarnemer van Drioech stookte het vuurtje op transfer deadline day nog extra op door op Instagram tickets van beide clubs te posten, maar uiteindelijk viel alles toch in het water. Excelsior trok de stekker uit de deal, maar komende zomer lijkt Driouech wel te gaan vertrekken.