Nieuws

KNVB opgelet: dit vertelt Driouech over zijn mogelijke interlandswitch naar Oranje

KNVB opgelet: dit vertelt Driouech over zijn mogelijke interlandswitch naar Oranje

31 maart - 08:25

Couhaib Driouech wordt in verband gebracht met een interlandcarrière voor het Nederlands elftal. Na afloop van de wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles gaat de aanvaller in op de mogelijkheid en VoetbalNieuws zet zijn uitspraken op een rij.

Onlangs kwam naar buiten dat Driouech met de KNVB zou hebben gesproken over een switch naar het Nederlands elftal. De jeugdinternational van Marokko zou namelijk gesprekken hebben gevoerd met directeur topvoetbal van de KNVB, Nigel de Jong.

Wat vertelt Driouech over de gesprekken met de KNVB?

Na afloop van de wedstrijd tegen de Eagles gaat Driouech in op de vragen over het gesprek met De Jong. "Ik heb wel een gesprek gehad, met Nigel de Jong", lacht de aanvaller. "Maar ja, dat was het ook. Wat hij me gevraagd heeft, laat ik nog in het midden." De Excelsior-speler geeft aan niet verbaasd te zijn met de interesse vanuit de KNVB. "Dat is alleen maar goed. Of ik het serieus overweeg? Daar wil ik verder niet op ingaan."

Dat de aanvaller is benaderd door de KNVB gaat hem niet in de koude kleren zitten. "Ja zeker, dat zegt dat ik goed bezig ben. Maar ik ben nu bezig aan een missie: Excelsior in de Eredivisie houden. Daar moet ik alles aan doen."

Driouech speelde tot op heden negen interlands voor het jeugdelftal van Marokko. Daarin kwam de linksbuiten nog niet tot scoren. Wel werd de aanvaller met de Marokkanen Afrikaans kampioen van de onder 23.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!