Nieuws

Geruchten tegengesproken: dit zou Excelsior overhouden aan Driouech-deal

Geruchten tegengesproken: dit zou Excelsior overhouden aan Driouech-deal

18 februari - 11:55

Couhaib Driouech zou deze winter volgens de verhalen voor 4,3 miljoen euro een transfer naar PSV kunnen maken. Mario Been, die in het bestuur van Excelsior zit, spreekt deze geruchten echter tegen en onthult dat de Rotterdammers een stuk lager bedrag zouden vangen.  

Driouech stond in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord en PSV en leek op Deadline Day te gaan tekenen in Eindhoven. Op het laatste moment ging er echter een streep door de overstap en werd duidelijk dat de 21-jarige buitenspeler het seizoen afmaakt in Kralingen. Been vertelt in Goedemorgen Eredivisie dat hij blij is dat Driouech nog bij Excelsior zit en vertelt dat hij donderdag een vergadering heeft bijgewoond waar de onderhandelingen met PSV ter sprake kwam.

Hoeveel zou Excelsior daadwerkelijk ontvangen voor Driouech?

De 4,3 miljoen euro die in de media verscheen, is totaal niet waar. "Er gaat nog een kwart naar SC Heerenveen, nog wat naar zaakwaarnemers en speler. Het bedrag was dus absoluut geen 4 miljoen", vertelt Been, die ook onthult dat het bedrag wat Excelsior zou overhouden niet eens tussen de 2,5 en 3 miljoen euro zou liggen. "Veel minder, veel minder. Dus dat is bij deze gecorrigeerd. Toevallig heb ik daar donderdag een vergadering over gehad, daarom weet ik het", aldus de analist.