Nieuws

'Mazraoui bovenaan kandidatenlijst om komende zomer uit München te vertrekken'

'Mazraoui bovenaan kandidatenlijst om komende zomer uit München te vertrekken'

4 april - 18:37

Bayern München lijkt komende zomer afscheid te gaan nemen van Noussair Mazraoui, zo weet BILD naar buiten te brengen. De rechtsachter zou bovenaan de lijst van potentiële vertrekkers staan, nu Bayern komende zomer weer de beschikking heeft over Josip Stanišić.

Mazraoui, die in de zomer van 2022 transfervrij overkwam van Ajax, heeft sindsdien indruk gemaakt bij Bayern München. Dit seizoen kwam hij 22 keer in actie en was goed voor vier assists. Over alle competities heeft hij 48 wedstrijden gespeeld, waarin hij eenmaal scoorde en acht assists gaf. Sinds zijn komst naar Bayern moest Mazraoui door diverse blessures al bijna dertig wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Iets wat niet meewerkt aan een echte doorbraak in München. Zijn contract loopt nog tot medio 2026, en zijn geschatte transferwaarde bedraagt 30 miljoen euro.

De 28-voudig international van Marokko zou openstaan voor een nieuwe uitdaging, wat zijn positie op de transfermarkt interessant maakt. Gezien de overvloed aan rechtsbacks bij Bayern München, is Mazraoui een logische kandidaat voor een transfer. Dit biedt andere topclubs de kans om een ervaren en veelzijdige verdediger aan te trekken. Recent kwam nog het gerucht naar buiten dat Atlético Madrid en Juventus interesse zouden hebben in een mogelijke komst van Mazraoui. Het is dus afwachten welke club de rechtsachter uit zijn lijden zou gaan verlossen.