Dit lijkt de nieuwe zaakwaarnemer van de veelbesproken Ihattaren

Wie is Zakaria El Ouahdi, de vermeende nieuwe zaakwaarnemer van Ihattaren?
27 maart om 15:25

Het heeft er alle schijn van dat Mohamed Ihattaren een nieuwe zaakwaarnemer heeft. Wie is de man die het opnieuw aandurft met het gevallen talent? VoetbalNieuws.nl geeft meer informatie.

Alles wijst erop dat ZAKA77 de nieuwe zaakwaarnemer van Ihattaren is. Dat lijkt het makelaarsbedrijf van verdediger Zakaria El Ouahdi. De 22-jarige verdediger van KRC Genk speelt in België met rugnummer 77. Het eerste gedeelte van de naam van het kantoor, 'ZAKA', doelt hoogstwaarschijnlijk op zijn voornaam. El Ouahdi verwijst op zijn LinkedIn-pagina naar de makelaarspagina op transfermarkt.

Ihattaren werd eerder begeleid door Mino Raiola, Ali Dursun en Mohammed Nouri. Momenteel staat de ooit veelbelovende aanvaller onder contract bij Slavia Praag. Dat lijkt niet lang meer te duren. De Tsjechische club hoopt het contract met de oud-speler van PSV, Ajax, Juventus en Sampdoria te ontbinden.

Wie is Zakaria El Ouahdi, de vermeende nieuwe zaakwaarnemer van Ihattaren?

El Ouahdi, geboren op 31 december 2001 in Hoboken, is een Marokkaans-Belgisch profvoetballer die voornamelijk als rechtervleugelverdediger speelt. Na een veelbelovende start van zijn carrière bij lokale clubs en een periode in Engeland, maakte El Ouahdi naam bij het Belgische Rupel Boom. Zijn indrukwekkende debuut, gevolgd door sterke prestaties ondanks de onderbreking door de coronapandemie, leidde tot een overstap naar RWDM.

Bij RWDM tekende de verdediger in september 2021 zijn eerste profcontract en groeide uit tot een sleutelspeler. Zijn bijdrage van 7 doelpunten en 5 assists als rechtsback was cruciaal voor RWDM's promotie naar het hoogste niveau in het seizoen 2022/23. Begin september 2023 maakte El Ouahdi de overstap naar KRC Genk, waar hij een driejarig contract tekende met een optie voor een extra seizoen, om de concurrentie aan te gaan met Daniel Muñoz. El Ouahdi vertegenwoordigt ook Marokko als jeugdinternational.

Over de aspiraties van El Ouahdi als zaakwaarnemer is tot op heden niet veel bekend. Zijn pagina op transfermarkt en zijn LinkedIn lijken te doelen op ambities in dat vak.