Nieuws

Dit is waar Porto-trainer Sergio Conceição van wordt beschuldigd in Spanje

Dit is waar Porto-trainer Sergio Conceição van wordt beschuldigd in Spanje

25 maart - 15:18

Sergio Conceição komt wel vaker in het nieuws vanwege opvallende uitspraken of beschuldigingen, maar de trainer van FC Porto is nu opnieuw groot nieuws, ditmaal in Spanje. Waar wordt de trainer van beschuldigd? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Hier wordt Sergio Conceição van beschuldigd

Het Spaanse Desmarques pakt maandag uit met groot nieuws, wat vervolgens werd opgepakt door A Bola en Record, twee grote Portugese sportkranten. Conceição zou zich schuldig hebben gemaakt aan het aanvallen van een scheidsrechter én de burgemeester van Cartaya tijdens een kindertoernooi in de stad in Spanje.

Een jeugdploeg in Porto nam deel aan het toernooi. Conceição zou geïrriteerd zijn door de scheidsrechter van dienst en tijdens een wedstrijd werd de trainer verboden het veld te betreden. Toen de scheidsrechter na het duel richting de kleedkamer liep, zou de trainer een klap hebben uitgedeeld. De burgemeester van Cartaya, Manuel Barroso, zou al een klacht hebben ingediend richting de trainer.

"Ze hebben zelfs een paar geduwd, met een arrogante houding en terwijl ze dachten dat ze superieur waren aan iedereen. Ik was teleurgesteld, het was heel belangrijk om te weten dat hij de coach van FC Porto is", meent de burgemeester tegenover Antena Huelva, een radiostation.