Nieuws

Waar en hoe laat wordt Arsenal - FC Porto in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Arsenal - FC Porto in de Champions League uitgezonden?

12 maart - 07:40 Laatste update: 15:55

Arsenal en FC Porto nemen het dinsdagavond in de return van de achtste finales van de Champions League tegen elkaar op. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Return Arsenal - FC Porto in de Champions League

Arsenal is momenteel de trotse koploper van de Premier League en legt in eigen land menig tegenstander zonder al te veel problemen over de knie. Daarom was het nogal een verrassing dat The Gunners in de heenwedstrijd op 21 februari met 1-0 verloren van FC Porto. Galeno werd met een schitterende late treffer de matchwinner.

In het eigen Emirates Stadium moet Arsenal dus minimaal twee keer zien te scoren om de kwartfinales van het miljardenbal te bereiken. De laatste keer dat de Londenaren in die fase van het toernooi actief waren, was alweer in het seizoen 2009/2010.

Live Arsenal - FC Porto kijken

Arsenal – FC Porto begint dinsdag 12 maart om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.