Nieuws

Zo reageerde Maduro op de aantijgingen richting hem over staflid van Almere City

Zo reageerde Maduro op de aantijgingen richting hem over staflid van Almere City

4 maart - 22:50 Laatste update: 22:50

Maurice Steijn wilde in zijn tijd bij Ajax Hedwiges Maduro verwijderen uit zijn staf. De assistent zou informatie hebben doorgespeeld aan Annemieke Zijerveld, een psycholoog van Almere City.

"Dat voelde heel slecht, dat het vanuit informatie uit mijn staf kwam", vertelde Steijn bij Rondo. "Er zijn wel harde noten gekraakt, iets is wel onherstelbaar beschadigd geraakt in zo'n kamer. Niet alleen bij mij, want er waren nog meer mensen in die staf die dat zo voelden. Ook bij de spelersgroep is dit verhaal heel slecht gevallen", aldus de Hagenaar, die Maduro uit zijn staf wilde zetten. "Dat was wel de bedoeling. Als we na Utrecht-uit besloten hadden om door te gaan, was het zonder hem geweest."

Op een eerdere persconferentie reageerde Maduro al eens op de geruchten dat hij contact zou hebben gehad met Zeijerveld over Steijn. "Nee, dat is niet waar. Hij heeft wel medegedeeld hoe hij zich voelde die dag, vooral over het verhaal van die psychologe", vertelt Maduro. "Dat wist ik ook al een langere tijd en had aangegeven dat het niet mijn woorden waren. Ik heb er dan ook afstand van genomen."

"Daar heeft hij wel moeite mee gehad, maar het verhaal van vandaag in De Telegraaf klopt niet. Daar kan ik heel simpel en stellig in zijn, de waarheid komt altijd aan het licht", aldus de oud-assistent van Steijn.